GBWP’er Evert Weys nieuwe burgemeester Hilvarenbeek

Evert Weys

Op 3 december 2019 is bekend geworden dat Evert Weys het nieuwe decennium ingaat als burgemeester van Hilvarenbeek.

Voorzitter Ad Vermeulen hierover: “We mogen als GBWP trots zijn dat onze wethouder burgemeester gaat worden. Namens GBWP spreek ik onze enorme waardering uit voor zijn jarenlange inzet en bijdrage en wens ik hem een mooie tijd met zijn gezin in Hilvarenbeek.

Aydin Akkaya (fractievoorzitter GBWP): “Voor mij geen verassing dat Evert burgemeester wordt. Hij verdient het. Ik heb jarenlang met hem mogen werken en veel van hem geleerd. Ik wens hem alle succes toe in Hilvarenbeek.”

En Patrick van der Velden (wethouder en locoburgemeester Bergen op Zoom) erover: “Ondanks dat ik het erg jammer vind dat Evert het college en de Bergse politiek verlaat, ben ik enorm trots dat mijn collega deze kans krijgt en pakt. We hebben samen met Arjan vol passie en plezier gewerkt aan een sterk GBWP en dit is voor Evert een enorme bekroning voor zijn goede werk daarin.”

Tot slot Arjan van der Weegen (partijleider GBWP): “Kwaliteit en ambitie komen samen. Aan de ene kant is het jammer voor onze club, maar het is geweldig dat Evert de kans krijgt zijn ambitie waar te maken. Hilvarenbeek krijgt een uitstekende burgemeester, daar ben ik van overtuigd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.