TAIT systeem in theater de Maagd

TAIT theater de Maagd Bergen op Zoom

Met het installeren van de nieuwe, technisch hoogwaardige trekkerwand van de Maagd creëren we een unieke plaats in de podium infrastructuur.

Dit systeem van het Amerikaanse bedrijf TAIT zal gebruikt worden als etalage en trainingslocatie voor toekomstige Europese klanten. Waar wij uiteraard als stad de vruchten ook van kunnen plukken. Een systeem waarin we ook een mooie samenwerking tussen Siemens, Curio, Poppodium Gebouw-T en theater de Maagd hebben gecreëerd. Wij vroegen onze partijgenoot en huidig wethouder van Cultuur Patrick van de Velden – die nauw betrokken is bij dit project – wat hij ervan vindt!

“Waarom ben ik als wethouder Cultuur hier zo trots op?? 

Dit is een unieke samenwerking bedoelt om creatieve technici en ICT-ers voor de toekomst op te kunnen leiden. Zo wordt er bijgedragen aan een leven lang ontwikkelen en aan de doorontwikkeling van bedrijven en de maatschappij. Én met een technisch systeem dat klaar staat voor top tentoonstellingen in dit mooie theater. Dit met een krachtenbundeling van de onderwijs-en podiuminfrastructuur in samenwerking met o.a. CURIO, Avans, TAIT, Siemens, Mendix en Gemeente Bergen op Zoom.

Door de samenwerking met gemeente Bergen op Zoom, Gebouw-T en theater De Maagd leren huidige PET-studenten (Podium Evenementen Techniek) dagelijks op de werkvloer en mogen daar werken met de nieuwste technieken in de theaterwereld. Dit is voor onze gemeente van grote waarde in de samenwerking voor de regionale economische ontwikkeling.

Met lokale culturele groet.

Patrick van der Velden”

Technisch TAIT systeem theater de Maagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.