Nog te bestellen: het boek ‘Noverre’, een prachtig naslagwerk over het ontstaan van de bijzondere Auvergnepolder

Noverre - Piet van de Watering - Auvergnepolder gemeente Bergen op Zoom

De Auvergnepolder… Een bijzonder stuk natuur wat wellicht over 10 jaar er heel anders uit ziet. Vlak voor zijn overlijden heeft Piet van de Watering dit boek (na 4 jaar van onderzoek, uitwerken en vormgeven) voltooid en uitgegeven. Het is een prachtig, hardcover boek in A4 formaat van maar liefst  224 bladzijden geworden. 

Een naslagwerk over het ontstaan van de Auvergnepolder die vanaf 1190 volop in ontwikkeling is. Het Hertogdom met de leenheren en vrouwen, landerijen, deelpolders, bewoningen, oorlogen, rampen en de overlevering met bedijkingen, landwinning tot kavels en strijd voor behoud natuur of een industrievestiging. Een uitvoerig verslag van beheren en besturen.

Er zijn nog exemplaren van dit boek te bestellen. Dit kan door te mailen naar info@burowatering.nl of telefonisch je bestelling door te geven via 06 – 19 313 599. Vermeld uw naam, volledige adres met postcode, woonplaats en telefoonnummer bij uw bestelling en het aantal boeken dat u wilt afnemen. Uw privacy blijft gewaarborgd met deze mail, deze wordt uitsluitend voor de bestelling van het boek gebruikt.

De prijs van het boek is €25,-, exclusief eventuele portokosten. In naaste omgeving wordt het boek persoonlijk bij uw afgeleverd. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met een digitale factuur en een betalingsverzoek. Als deze is ontvangen en verwerkt krijgt u een e-mail of telefoontje over de aflevering van uw boek(en).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.