Dyana Rommens

Wie ben je?

Ik ben Dyana Rommens, vrouw van, moeder, oppas-oma en mantelzorger.  De oudere, kwetsbare mens en chronische zieken hebben altijd mijn volledige aandacht gehad.

Wat is je achtergrond en/of betrokkenheid binnen de gemeente?

Jarenlang werkte is als verpleegkundige in de zorgsector en ik doe nu nog steeds veel vrijwilligerswerk voor deze doelgroep. Ook het kwetsbare kind is mij niet vreemd. Ik heb hierdoor, zoals velen onder ons, een dosis levenservaring meegekregen.  Dit zijn ervaringen waar ik in de politiek mee aan de slag kan.

De grootste les die ik van thuis meegekregen heb, is dat iedereen meetelt.

Waar sta je voor binnen de gemeente?

Mijn visie:

* Iedereen moet de kans krijgen om mee te kunnen denken en doen

* Ieders mening kan anders zijn, maar iedereen mag meedoen.

* Als iedereen de kans krijgt zijn talent te laten zien, word je samen sterk 

Betrokkenheid, duidelijkheid maar ook controleerbaarheid staan voor mij hoog in het vaandel. Hier sta ik met hart en ziel voor: Iedereen telt mee!

Mijn doel voor nu is jong en oud, rijk en arm, hoog-en laaggeschoold, te bewegen te gaan stemmen. Vanuit deze gedachte en vanuit uw mening als burger, kan onze stad de vorm krijgen die u graag ziet.Ik hoop de komende jaren als volksvertegenwoordiger nog meer mensen te bereiken die hulp nodig hebben.

Waarom GBWP?

Na 9 jaar duo burgerlid, heb ik de afgelopen 4 jaar met plezier de rol van raadslid namens GBWP vervuld, waarin ik voornamelijk op Mens en Maatschappij actief was, vanwege mijn achtergrond.  Alle andere zaken hebben zeker ook mijn volle interesse. Door goed te luisteren, gesprekken te voeren en mensen wegwijs te maken, heb het verschil kunnen maken. Ook stimuleer ik mensen mee te doen in deze maatschappij.

Dyana Rommens