Ton van Dorst

Wie ben je?

Mijn naam is Ton van Dorst, ik ben getrouwd en 65 jaar oud, heb drie volwassen kinderen en woon in het stadscentrum van onze mooie gemeente.

Wat is je achtergrond en/of betrokkenheid binnen de gemeente?

Ik ben pas laat in de plaatselijke politiek actief geworden. Daarvoor ligt 40 jaar in loondienst in het bedrijfsleven. Ook ben ik 20 jaar als vrijwilliger actief geweest bij de gemeentebrandweer van Bergen op Zoom. Sinds 2016 ben ik actief mee gaan doen binnen de gemeenteraad. De laatste 4 jaar ben ik als raadslid en verder als burgerlid betrokken geweest bij de raad.

Waar sta je voor binnen de gemeente?

Alles waar raads- en burgerleden aan horen te werken, is waar ik me mee bezig houdt. Mijn grootste belangstelling gaat vooral uit naar ruimte en de inrichting daarvan. Onze fantastische monumenten hebben wat dat betreft een speciale plaats in mijn hart. Verder vertegenwoordig ik onze partij in diverse commissies en werkgroepen.

Waarom GBWP?

Ik ben mijn politieke loopbaan begonnen bij een 1 zetel fractie, dit houdt in dat je overal bij betrokken bent en van alle onderwerpen bent. Dat maakt dat het een intensieve, drukke tijd was. Daarna kreeg ik de kans om me aan te sluiten bij de GBWP.
GBWP is een grote geoliede partij, in plaats van er nagenoeg alleen voor te staan, word je bij GBWP geflankeerd door een flink aantal deskundige collega’s.
Vooral de vele jaren ervaring die de partijleden samen hebben, zorgen ervoor dat je altijd steun kunt zoeken en vinden indien nodig. Een sterk gevoel van samen bouwen aan een mooie toekomst voor onze gemeente, kenmerkt GBWP.

Ton van Dorst