Arjan van der Weegen

Wie ben je?

Ik ben Arjan van der Weegen, in 2008 als burgerlid onderdeel geworden van team GBWP, daarna in 2010 raadslid geworden en van 2011-2019 wethouder geweest namens onze partij. Op dit moment ben ik raadslid en fractievoorzitter en mag ik bij de aankomende verkiezingen voor de derde keer aanvoerder zijn van GBWP.

Wat is je achtergrond/ betrokkenheid binnen de gemeente?

Ik ben geboren, getogen en wonende in Halsteren. Van huis uit heb ik al op jonge leeftijd alles rondom lokale politiek meegekregen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn basisschooltijd op De Biezenhof en mijn middelbare schooltijd op het Moller Lyceum. Mijn studie bracht me naar Breda, Tilburg en Zuid-Limburg en gaf me de kans om mezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Ik ben van jong af aan bestuurlijk actief, zowel in het verenigingsleven als in het onderwijs. Met passie en betrokkenheid zet ik me in voor de gemeenschap en onze inwoners om onze gemeente beter, leuker en fijner te maken.

Waar sta je voor binnen de gemeente?

Ik sta voor samen bouwen aan de gemeente en gemeenschap van morgen.

Waarom GBWP?

GBWP is een middenpartij, waar alles en iedereen een plek kan vinden, elk geloof, elke afkomst, elk geslacht en elke mening. Juist dat maakt ons als lokale partij uniek. We kunnen dan ook voor iedereen van betekenis zijn. Voor GBWP bestaat de ‘inclusieve’ samenleving per definitie. Bij ons gaat het om de persoon, wat die vindt en denkt en wilt bereiken en niet om waar je vandaan komt, wat je doet of hoe je eruitziet. GBWP staat voor een realistische kijk op de situatie en een passende oplossing. Wij staan voor de menselijke maat. Ik ben actief geworden voor GBWP omdat ik geloof in politiek dichtbij en met onze inwoners, verenigingen en bedrijven. Lokaal bewust lokaal!

Arjan van der Weegen - Lijsttrekker